perjantai 3. helmikuuta 2012

My Jewerly

Eilisten ostosten lisäksi tein mutamia koruhankintoja, josta mieleeni tulikin kuvauttaa lempparikoruni - korvisten ja kaulakorujen merkeissä! Sormukset ovat itselläni aika vähissä, pitäisikin seuraavilla ostosreissuilla pitää niitä silmällä :)




Käytin vielä pari vuotta sitten suuria, roikkuvia korviksia mutta nykyään mieleeni ovat simppelit helmikorvikset, pienellä yksityiskohdalla varustettuna!



"Kuvaus-alustana" toimii RM Inspiration postauksessa näkynyt jalallinen hopeatarjotin, jonka kävin maanantaina Maisonilta hakemassa :) Tykkään siitä hirmusen paljon, kunhan vielä keksisi mitä siihen laittaisi!



Ja tässä lemppari kaulakoruja. Niinkuin näkyy, kaikki ovat suuria ja näyttäviä lukuunottamatta tuota guessin papuketju kaulakorua jonka ostin pari vuotta sitten siihen ihan hullaantuneena. Nyt se on roikkunut tuossa käyttämättömänä ainakin jo vuodenpäivät.. Heh :)



                                                                      Guess, Cubus, Dressrail, eBay, Myfiina

Näistä ehdottomasti kovimmassa käytössä on viime päivinä ollut tuo Myfiinasta ostettu kaulakoru. Sillä saa kyllä yksinkertaiseenkin asuun vähän näyttävyyttä, ja se on todella kivannäköinen vaalean asun kera.




Siinäpä olisi tämän tytön korukokoelmaa! Aika vaaleissa sävyissä liikutaan korujenkin kohdalla, niinkuin se mikään ylläri enään olisi;) Nyt lähden tuonne pakkaseen tepastelemaan kohti kynsihuoltoa, kivaa perjantai-päivää! :)

7 kommenttia:

  1. Itseltäni löytyy tuo sama korupuu, jossa säilytän kaikista eniten käyttämiäni koruja :P Tosi ihania koruja sinulla :)

    VastaaPoista
  2. Tiia: Toi koruteline on kyllä todella kiva ja kätevä! :) Ja voi kiitoksia!

    VastaaPoista
  3. mulla on sulle haaste mun blogissa ;)

    VastaaPoista
  4. Olisitko halukas myymään tuota Guessiasi? :) Täällä voisi olla innokas ostaja, jos vaan hinta olisi kohtuullinen:)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Kiitos tarjouksestasi mutta valitettavasti taidan pitää sen ainakin toistaiseksi jos sitä tulisikin käyettyä :) Lupaan kyllä vinkata jos päädyn korun myymään!

    VastaaPoista
  6. Ihania korvakoruja! Mistä ovat nuo ylimmän kuvan alimmat (pisaran muotoiset) timanttikorvikset? :)

    VastaaPoista
  7. voihuhhuh mikä blogi.

    VastaaPoista